'TV Film' Genre - Pagina 1

My Teacher, My Obsession (2018)

My Teacher, My Obsession

De beschrijving van de film My Teacher, My Obsession in de Nederlandse taal zijn nu niet beschikbaar, even geduld aub voor een paar dagen in de toekomst.

Conrad & Michelle: If Words Could Kill (2018)

Conrad & Michelle: If Words Could Kill

De beschrijving van de film Conrad & Michelle: If Words Could Kill in de Nederlandse taal zijn nu niet beschikbaar, even geduld aub voor een paar dagen in de toekomst.

Teen Beach 2 (2015)

Teen Beach 2

De beschrijving van de film Teen Beach 2 in de Nederlandse taal zijn nu niet beschikbaar, even geduld aub voor een paar dagen in de toekomst.

Ballet Shoes (2008)

Ballet Shoes

De beschrijving van de film Ballet Shoes in de Nederlandse taal zijn nu niet beschikbaar, even geduld aub voor een paar dagen in de toekomst.

Alex Strangelove (2018)

Alex Strangelove

De beschrijving van de film Alex Strangelove in de Nederlandse taal zijn nu niet beschikbaar, even geduld aub voor een paar dagen in de toekomst.

Sharknado 5: Global Swarming (2017)

Sharknado 5: Global Swarming

De beschrijving van de film Sharknado 5: Global Swarming in de Nederlandse taal zijn nu niet beschikbaar, even geduld aub voor een paar dagen in de toekomst.

Once Upon a Winter's Date (2017)

Once Upon a Winter's Date

De beschrijving van de film Once Upon a Winter's Date in de Nederlandse taal zijn nu niet beschikbaar, even geduld aub voor een paar dagen in de toekomst.

High School Musical (2006)

High School Musical

Wanneer Troy (Zac Efron) en Gabriella (Vanessa Hudgens) tijdens een karaoke wedstrijd met elkaar zingen ontdekken ze dat ze talent hebben. Maar er worden van al...

StarStruck (2010)

StarStruck

De beschrijving van de film StarStruck in de Nederlandse taal zijn nu niet beschikbaar, even geduld aub voor een paar dagen in de toekomst.

Aurora Teagarden Mysteries: The Disappearing Game (2018)

Aurora Teagarden Mysteries: The Disappearing Game

De beschrijving van de film Aurora Teagarden Mysteries: The Disappearing Game in de Nederlandse taal zijn nu niet beschikbaar, even geduld aub voor een paar dagen in de toekomst.

Ice Age: Een Beestige Kerst (2011)

Ice Age: Een Beestige Kerst

In deze speciale kersteditie, geregisseerd door Karen Disher, vernielt de klungelige luiaard Sid per ongeluk het erfstuk van mammoet Manny. Als de kerstman hem ...

Gia (1998)

Gia

Gebaseerd op ware gebeurtenissen. Gia (Angelina Jolie) is een van Amerika's eerste supermodellen. Het verhaal vertelt haar leven vanaf haar tienerjaren tot aan ...

Descendants 2 (2017)

Descendants 2

De beschrijving van de film Descendants 2 in de Nederlandse taal zijn nu niet beschikbaar, even geduld aub voor een paar dagen in de toekomst.

Northanger Abbey (2007)

Northanger Abbey

Een prachtige verfilming van Jane Austen's eerste roman. Chaterine Morland is een geestdriftige jonge schoonheid, een meisje van het platteland dat in het decad...

Rudolph, the Red-Nosed Reindeer (1964)

Rudolph, the Red-Nosed Reindeer

De beschrijving van de film Rudolph, the Red-Nosed Reindeer in de Nederlandse taal zijn nu niet beschikbaar, even geduld aub voor een paar dagen in de toekomst.

Descendants (2015)

Descendants

De beschrijving van de film Descendants in de Nederlandse taal zijn nu niet beschikbaar, even geduld aub voor een paar dagen in de toekomst.

Sharknado (2013)

Sharknado

Wanneer een enorme orkaan Los Angeles teistert beginnen duizenden haaien de bewoners te terroriseren. Als vervolgens de harde wind er voor zorgt dat er tornado'...

A Woman Deceived (2017)

A Woman Deceived

De beschrijving van de film A Woman Deceived in de Nederlandse taal zijn nu niet beschikbaar, even geduld aub voor een paar dagen in de toekomst.

Princess Protection Program (2009)

Princess Protection Program

De beschrijving van de film Princess Protection Program in de Nederlandse taal zijn nu niet beschikbaar, even geduld aub voor een paar dagen in de toekomst.

Wizards of Waverly Place: The Movie (2009)

Wizards of Waverly Place: The Movie

De beschrijving van de film Wizards of Waverly Place: The Movie in de Nederlandse taal zijn nu niet beschikbaar, even geduld aub voor een paar dagen in de toekomst.